Próbálja ki itt!

Gyakori kérdések

 

A látogatónak kell mikrofon a híváshoz?

Nem kell, hogy a látogató mikrofonnal rendelkezzen. Ha nincs mikrofonja, az érdeklődő látogató telefonszámának beírásával tud ingyenesen kapcsolatba lépni Önnel.
 
 

Mennyivel nő a vevőim száma?

IngyenHívóval azokat a látogatókat tudja megfogni, akiknek a weboldalon olvasottak után még maradt valamilyen kérdésük. Ők az IngyenHívó nélkül általában tovább keresnének más weboldalakon is. Az IngyenHívóval azonban egyetlen kattintással megkaphatják Öntől a válaszokat.
 
 

Hova helyezzem el az IngyenHívót?

Az IngyenHívót érdemes folyamatosan jól látható helyre kitenni, hogy a látogatók bármelyik oldalon könnyen elérhessék. Erről a témáról részletesebben írtunk ebben a blogbejegyzésünkben.
 
 

Éjjel-nappal, hétvégén is csörögni fog a telefon?

A nyitvatartási idő és a munkanapok megadásával pontosan szabályozható, Ön mikor kíván hívásokat fogadni. A záróra alatt érkező látogatók visszahívást kérhetnek, melyről e-mailen értesítést küldünk.
 
 

Mit tud az IngyenHívó, amit a Skype nem?

A Skype csak akkor használható, ha az ügyfélnél telepítve van, és ha hajlandó fejhallgató/mikrofon használatára. Az IngyenHivó telepítés nélkül, azonnal működik, akkor is, ha a látogatónál nincs mikrofon és headset.
 
 

Nem fog ez túl sok telefonhívást eredményezni? Nem engedhetjük meg új munkatárs alkalmazását.

Az IngyenHívó gomb célzottan is alkalmazható: helyezze el az értékesítési folyamathoz kapcsolódó oldalakon, ahol a legnagyobb a lemorzsolódás.
 
 

Megoldható a hívások mérése Google Analytics-ban és Adwordsben?

Igen, lehetőség van saját GA kód, illetve tetszőleges konverziós mérőkód (pl. AdWords Javascript) megadására.
 
 

Szeretnénk az arculatunkhoz, weboldalunkhoz jobban illeszkedő hívásindító gombot elhelyezni

Lehetőség van tetszőleges kinézetű beágyazásra, fejlesztői dokumentációnk részletesen ismerteti regisztráció után a lehetőségeket.
 
 

Van-e lehetőség CRM rendszerünkhöz való kapcsolódásra?

Egyedi megoldások, integrált rendszerek, SMS értesítések, híváslisták kialakítása is megoldható, kérjük jelezze igényét ügyfélszolgálatunkon.
 
 

Google Webhelyek (Google Sites) oldalakon is használható az IngyenHívó?

Igen, az IngyenHivo iframe-es változata biztonságosan beilleszthető.
 
 

Felhasználói fiókomban beállíottam, hogy legyen színész. Miért nem jelenik meg?

A színész naponta csak egyszer jelenik megminden felhasználó gépén az adott böngészőben. Ha tesztelni szeretné, törölje ki gépe cache memóriáját vagy indítson egy másik böngészőt.
 

Bejelentkezés

Elfelejtett Jelszó

Regisztráció

Kérjük ügyeljen arra, hogy a *-gal jelölt mezőket kitöltse.
Javasoljuk, hogy jelszavát 3 havonta változtassa meg; minimum 8 karakter hosszú legyen, tartalmazzon kisbetűt, nagybetűt számot és minimum 1 különleges kataktert.

Adatok lekérdezése

Az adatokat elküldtem a szervernek, kérlem várjon!